Dusteavis

På laurdag arrangerte Vestfold Natur og Ungdom vardebrenning mot boring etter olje i LoVeSe, på Slottsfjellet. Det var tent varder over heile landet som eit symbol på fare. På Slottsfjellet var det apellantar som Natur og Ungdom, Raud Ungdom, Venstre og Grøn Ungdom. Unge Venstre og AUF var óg der og hang. I dag har Tønsbergs Blad skrive om hendinga, og dei klarte faktisk å få det til å sjå ut som om alt handla om partiet Venstre. Trass at det var NU som sto for arrangementet, og ungdom som hadde nytta masse av fritid for å arrangera dette opplegget – og stått på i sikkert over ei veke for å få det til å fungera. Me såg faktisk Tønsbergs Blad koma snikande opp, fotografera Venstre-apellanten då det var hans tur til å snakka, og deretter berre intervjua han. Natur og Ungdom nemte dei i ei bisetning.
Image
Å berre dekka Venstre, er like usakeleg som å koma og berre dekka Raud Ungdom eller berre Grøn Ungdom. Viss dei berre skulle intervjua ein, burde det jo vera leiaren i Vestfold Natur og Ungdom. Og viss dei skulle snakka med parti, så burde dei jo snakka med alle som var representert. Akkurat no gjer dei berre alt dei kan for å visa at dei er ein høgrevridd avis. Me sendte dei forøvrig dei andre apellane på E-post, i tilfelle det berre var det at dei ikkje hadde tid til å snakka med fleir, men fekk aldri noko svar.
Image
Her held Jonas Fløde (leiar, Vestfold Natur og Ungdom + arrangør av hendinga). Han vart tvert imot ikkje nemna med eit ord. Dusteavis.
Image
Her held eg og Eivind (talspersonar, Vestfold Grøn Ungdom) apell. Me ville gjerne ha vore i avisa :'((((
Image
Og her held Arild Østrem (leiar, Tønsberg Raud Ungdom) apell, der han seier at det ikkje er me som er i opprøyr, men derimot dei som ikkje tek omsyn for neste generasjon.

Eg må sei eg er ganske sur på Tønsbergs Blad i dag.

Reklame

3 thoughts on “Dusteavis

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s